REPARATIE EN ONDERHOUD

HAXO helpt u bij schade maar ook met het voorkomen van schade.

REPARATIE EN ONDERHOUD

Goede zorg voor uw dak is enorm belangrijk. Het dak is één van de meest kwetsbare en belangrijke elementen van uw woning. Problemen met uw dak geeft vaak problemen in het hele huis. HAXO helpt u bij schade maar ook met het voorkomen van schade. Daarnaast zijn wij ook de partner voor een dakrenovatie.

Snelle dak-reparatieservice

Problemen met uw dak zijn vaak lastig te signaleren, maar grote problemen gaan vaak schuil achter kleine oneffenheden. Waar moet u op letten:

  • Kapot loodwerk of afgebladderd houtwerk
  • Beschadigde of missende dakpannen
  • Scheuren in dakbedekking of voegen
  • Grote hoeveelheden water op het dak
  • Lekkende dakgoot
  • Kringen in het plafond of vocht onder het dak

Dit zijn enkele van veel voorkomende signalen en problemen die u niet wilt hebben aan een dak boven uw hoofd. Mochten er toch problemen zijn, dan staat HAXO snel voor u paraat met een snelle reparatie. Snel hulp nodig? Bel HAXO!

Lekkagedienst

Zodra u merkt dat uw dakbedekking niet meer waterdicht is moet u snel in actie komen. Vaak ziet men niet wat er al allemaal mis is gegaan, simpelweg omdat een plafond het zicht verhinderd. Aantasting van de dakconstructie of vocht tussen de muren zijn een veelvoorkomend gevolg. Maar het kan ook nog erger. Directe actie is daarom gewenst.

HAXO biedt eerste hulp bij lekkages aan uw dak, zelfs in de avonduren en weekenden. Bel daarvoor direct met 06 – 479 588 51.

Onderhoudsabonnement voor uw dak

‘Voorkomen is beter dan genezen.’ Een veelgenoemde spreuk die ook voor uw dakbedekking van toepassing is. Tijdens een dak-inspectie beoordelen wij de staat van uw dak. Er wordt gekeken naar directe problemen, maar ook signalen die kunnen duiden op een toekomstige lekkage. Door deze direct te verhelpen komt u straks niet voor onnodig hoge kosten en ongemak te staan.

Dakonderhoud zorgt voor een goede conditie van uw dakbedekking, bescherming tegen weersinvloeden en aanzienlijke verlenging van de levensduur.

Wij bieden een onderhoudsabonnement aan, waarbij wij jaarlijks uw dakbedekking komen schoonmaken, inspecteren en waar nodig repareren. Alles natuurlijk in overleg, maar zo bent u zorgeloos verzekerd van een prima dak boven uw hoofd.