KLUSBEDRIJF

HAXO kan u met allerhande werkzaamheden ondersteunen.

KLUSBEDRIJF

Op en rondom een dak zijn er altijd bijkomende werkzaamheden. HAXO zorgt ervoor dat uw dak er tiptop bij ligt. Daar hoort natuurlijk ook een kwalitatieve afwerking bij wat zorgt voor een langere levensduur van uw dak. Als klusbedrijf kunnen wij u met allerhande werkzaamheden ondersteunen of deze volledig uit handen nemen.

Dakisolatie

Bij een nieuw dak, maar ook uw bestaand dak goed isoleren is vaak een verstandige keuze. Oplopende energiekosten kunnen hiermee makkelijk gedrukt worden, omdat warmte niet meer onnodig kan ontsnappen. Laat u informeren naar de diverse mogelijkheden.

Carport of overkapping

Voor het overkappen van uw erf ten behoeve van een serre of carport bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met u bespreken we uw wensen en maken we een plan van aanpak. Natuurlijk vormt de dakbedekking een belangrijk onderdeel, maar wij helpen u de totale aanbouw te realiseren.

Zinkwerk, boeiboorden en dakgoten

U kunt voor de meest prachtige dakbedekking kiezen, maar als de afwerking ondermaats is, is het zonde van de investering. Uw project is ook ons visitekaartje, dus u kunt er van op aan dat wij zorgen dat u meer dan trots kunt zijn op het eindresultaat. Een passend boeiboord en dito dakgoot zorgen ervoor dat uw dak ook écht af is. En natuurlijk zijn de mogelijkheden eindeloos. Een afwerking met zink bijvoorbeeld.

Ook benieuwd naar wat HAXO nog meer te bieden heeft? Neem hier contact op voor een vrijblijvende afspraak bij u aan huis.