OVER HAXO

25 jaar ervaring in het construeren en repareren van daken en dakbedekking

OVER HAXO

Harry Xhofleer is de eigenaar van HAXO dak- en klusbedrijf. Met bijna 25 jaar ervaring in het construeren en repareren van daken en dakbedekking, is hij een veelgevraagd vakman. Altijd werkzaam geweest bij diverse dakdekkers en uiteindelijk ervaring en vakmanschap gebundeld in een eigen onderneming. Vanuit Ysselsteyn (Gemeente Venray, Noord-Limburg) worden klanten uit heel het land bediend.

Kwaliteit dakbedekking

Een dak is één van de belangrijkste elementen van een woonhuis of bedrijfspand. Het moet bescherming bieden tegen wind, neerslag en de zon. Een lekkage is wel het laatste waar u op zit te wachten.

“Ons oog voor kwaliteit en afwerking moet ervoor zorgen dat wij niet meer hoeven terug te komen voor een reparatie.”

HAXO werkt alléén met de beste merken materialen en dito garanties. Onze materialen zijn afkomstig van gerenommeerde bedrijven en daardoor altijd voorzien van een extra kwaliteitscheck. Uw dak moet er niet alleen mooi uit zien van de buitenzijde, maar ook onder de dakbedekking moet alles tip-top in orde zijn.

“Ook wat niet zichtbaar is moet goed zijn.”

Kwaliteit leveren is ook zorgen voor een duidelijke uitleg, een transparante offerte en vakkundig en netjes werken. Dat is waar HAXO bekend om staat.

 

Certificaten en recensies

Wij zijn op de hoogte van de laatste technieken én zijn opgeleid en ingelicht over veiligheid volgens de VCA-normen. Daarnaast staat bijscholing en verdieping ieder jaar op onze agenda.

“Wij zijn trots op ons werk, maar nog trotser op onze klanten.”

De keuze is aan u

Ons advies is altijd vrijblijvend en vooral eerlijk. U als ook wij zijn beiden niet geholpen met een oplossing die niet 100% passend is óf met het gebruik van lapmiddelen. Door onze directe lijnen en weinig overheadkosten, kunnen wij u altijd voorzien van een scherpe prijs.

Voor zowel nieuwe dakbedekking, onderhoud, reparatie als ook hulp bij lekkage kunt u bij ons terecht. Daarnaast zijn wij een veelgevraagd partner voor het plaatsen van overkappingen en carports.

Neem gerust contact op voor een afspraak, wij komen altijd vrijblijvend bij u langs.